hydrangea.jpg

Kis konyhában nagyszerűen

 

Egy kisméretű konyha berendezése alapos fejtörést okozhat, igazi kihívást jelent a megfelelő kialakítása. Azonban helyszűke ide vagy oda, ha betartunk néhány alapszabályt, jól használható, praktikus teret nyerünk konyhaművészetünk bemutatására. Ha tehát meg akarjuk növelni a helyiség dimenzióit, alkalmazzunk néhány trükköt!

20-kreative-ideen-für-kleine-küche-rustikale-einrichtu_ng.jpg

fotó: wohnidem.minimalisti.com

Egy lépcsőfeljáró rendesen elvehet a konyha értékes négyzetmétereiből, de a lépcső egyébként haszontalan alját szépen be lehet polcozni, megnövelve ezzel a pakolható felületeket.

fotó: wohnidem.minimalisti.com

Néha valóban aprócska hely jut csak a konyhának. Ilyenkor érdemes egy olyan látványelemet választani a térbe, ami óhatatlanul is magára vonzza a tekintetet: itt a természet szeretetét érhetjük tetten a polc sor végére beállított fával, ami nem maradt funkció nélkül: bögrék, edények kerültek rá.

fotó: wohnidem.minimalisti.com

Ebben a térben, viszont ahelyett, hogy elrejtették volna, a kék színnel keretszerűen kihangsúlyozták. Ez a megoldás izgalmas térformáló egyben

 


e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít