hydrangea.jpg

Konyha vidéki recept alapján

Különleges és összetéveszthetetlen a country konyha. Kifinomultságát az apró, megtervezett részletek adják: porcelán és antikolt fogók, konyhai kiegészítők, csipkeszegéllyel díszített fonott kosarak, porcelán fűszertartók, vidéki jelenetekkel mintázott falióra, bögre… Az egészből valami megfoghatatlan derű és nyugalom árad. Ki ne vágyna ilyen idillre?

Van valami megfoghatatlan bája a képen látható konyhának, s hogy mitől? A habos-fodros asztalterítő, az elmaradhatatlan gerenda a mennyezeten, a tömörfa bútorzat, a félköríves pillér és a világossárga fal mind-mind kiszakítanak a hétköznapokból, és mosolygós vidámságot keltenek.

konyha faluhelyen

 Kedves részlete a konyhának a fával megrakható öntvény kályha. A fodros függöny, a szépen kidolgozott fafelületek mind a múltba repítenek, és szívderítő nyugalmat árasztanak.

egyedi sparhelt

 A kő, a fa és a szép porcelánedények összhangot teremtenek a jelzésszerűen elválasztott nappali és konyha között. Az öreg paraván és a kopottas polc látványban nagyszerűen illik ehhez a stílushoz.

videki stilus 2

A gyönyörű márványmosogató a nosztalgia csapteleppel mintha nagyanyáink konyhájából maradt volna ránk. Fölötte, a fatáblára erősített régi habverőkkel és a kecsesen ívelt falilámpákkal mutatós csendéletet alkot.

videki stilus 4

A fiókos szekrény íves hátlapját és mívesen kidolgozott lábait biztosan az egyszerűségben rejlő elegancia és a szépség szeretete ihlette. A vesszőkosarak és a régi vizes edények stílusukban pompásan illenek a mesélni tudó bútor környezetébe.

videki stilus 3

A modern háztartási gépek patinás, öreg bútorokba rejtve összeházasítják a modernt a régivel. A falfülkékbe és a sarokba épített elemekkel jól kihasznált munkaterületet kapunk, és a helyiség is tágas marad. A helyiség minden egyes eleme már magában is családias légkört teremt.

videki stilus 1

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít