hydrangea.jpg

Tapétázzuk ki a konyhát!

Igen, jól olvasta, valóban azt javasoljuk, burkolja a falait tapétával ebben a helyiségben (is)! Lehet, néhányan idegenkednek tőle, mert félnek, hamar megsérül vagy bekoszolódik majd a felület. Azonban a mai tapéták kiváló minőségűek, strapabíróak, és egyébként is: a konyhában nincs minden négyzetméter olyan nagy igénybevételnek kitéve.

A piros feliratos tapétával díszített parapetfal modern és ötletes megoldás: a piros megjelenik mind a konyha falán, mind pedig az étkező bútorain, így teremtve meg az összhangot.

5

 

Fekete virágok kacskaringóznak ezen a tapétán a fehér bútorelemek fölött. Drámai hatást érhetünk el a fehér-fekete-piros párosításával.

2

 

Ha többféle tapétamaradékunk van, de hasonlóak színeikben vagy mintájukat illetően, felragaszthatjuk egy polc egyes rekeszeibe, ezzel téve izgalmassá a látványt.

1

 

A kinagyított fénykép segítségével mélységet nyer a konyha, az óvárosi utcarészlet nagyszerű ellenpontja a mai konyhabútornak.

4

 

Ha melegséget szeretnénk csempészni a konyhába, válasszunk narancssárga tapétát a falra, és tegyünk elé egy üveglapot.

3

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít