hydrangea.jpg

Ahová bármikor betoppanhat egy vendég…

A konyha sokszor nem pusztán a sütés-főzés színtere, hanem inkább a családi együttlétek, beszélgetések helye, ahol a vendég is gyakran ott ragad. Épp ezért fontos, hogy ez a szoba jól átgondolt, gondosan megtervezett legyen, ne a rendetlenség fogadja az érkezőket, hanem marasztaló, hívogató érzés fogjon el mindenkit, ha belép… Egy szép rajzolatú, fa „félsziget” állítja meg a vendéget, és bárszékekre lehet leülni beszélgetni, miközben a háziasszony a vacsorát készíti. A világos színek, a selyem fényű frontfelület frissességet sugároz. Ebben a konyhában a játékosság kapott fontos szerepet, hiszen a pult fölötti fal táblafesték bevonatot kapott, így tetszőlegesen dekorálható ez a rész, a gyerekeket is bele lehet vonni a díszítésbe. Érdekes a hatása a sok fehér elem mellett a néhány sötétebb felső szekrénynek. Ez a konyha rengeteg tárolóhelyet rejt, szemet gyönyörködtető ötlet a palackok elhelyezése a speciális tartóban.
A szekrényelemek dióburkolata az oldalfalra is „felfut”, megbolondítva a fehér csempesort. Beleolvadnak a falba a fogantyú nélküli szekrény-előlapok fehérségük okán. Helytakarékos megoldás, hogy a munkapultba csatlakozik az étkezőasztal.

konyha1

konyha2

konyha3

konyha4

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít