hydrangea.jpg
Konyha

Egy szigettel kialakított konyha sok helyet kínál a sütés-főzéshez, a tároláshoz, és a rendelkezésre álló munkafelületekben egyszerűen verhetetlen!

Konyha

Talán sokaknál ismerős a helyzet, hogy a konyhapult a lakás egyik olyan eleme (a sok közül 😃), melyen könnyen tud óriási káosz kialakulni, főleg ha nagyobb létszámú a család.

Konyha

Nem, nem egy csempematricára vagy tapétára gondolunk, hanem az elmúlt években egyre kedveltebbé váló - nagyon mutatós - munkalapokra, melyek nem állnak meg a konyhasziget szélén ...

Konyha

Mi tagadás, a mosogatás általában nem tartozik a legkedveltebb házimunkákhoz. Pedig ha korszerű, modern megoldásokban gondolkozunk, akár azzá is válhat!

Konyha

Bárki felteheti magának a kérdést: olyan a konyhám, amilyennek mindig is megálmodtam?

Konyha

Manapság egyre többet várunk el a konyhánktól: legyen egyedi, praktikus és stílusos. A jól megválasztott berendezés és gépek játszi könnyedségűvé teszik a munkánkat...

Konyha

Ha abban a kivételes helyzetben vagyunk, hogy most készülünk új konyhát kialakíttatni magunknak, vagy átépíttetnénk a meglévőt, mindenképp érdemes szem előtt tartani a gépek, készülékek, munkafelületek megfelelő elrendezését, hogy minden kézre álljon, és ne kelljen feleslegesen futkorászni főzés-sütés közben.

Konyha

Konyhai munkalapok terén, az elmúlt évek sztárja kétségtelenül a gránit volt, hiszen ellenállóbb és időállóbb az olcsó laminált bútorlapnál,

Konyha

Különleges és összetéveszthetetlen a country konyha...

Konyha

Egy kisméretű konyha berendezése alapos fejtörést okozhat, igazi kihívást jelent a megfelelő kialakítása.

Konyha

Igen, jól olvasta, valóban azt javasoljuk, burkolja a falait tapétával ebben a helyiségben (is)!

Konyha

A konyha sokszor nem pusztán a sütés-főzés színtere, hanem inkább a családi együttlétek, beszélgetések helye, ahol a vendég is gyakran ott ragad.

Konyha

Az otthonunk lelke a konyha, és sokak számára kedvelt a vidéki stílus.

Konyha

XXI. századi extravagáns konyhabútorok, praktikus megoldásokkal.

Konyha

A legtöbb időt mint tudjuk a konyhában töltjük el. A konyhánk tükrözi legjobban egyéniségünket. Amikor a design, a funkcionalitás és egyéniségünk találkozik, akkor lesz tökéletes a harmónia.

Konyha

A Whirlpool bemutatja Supreme NoFrost hűtőszekrényeit!

Konyha

A konyha a lakás lelke, nem hiába nélkülözhetetlenek itt a kreatív tárolási ötletek és a tökéletes felszereltség.

Konyha

Egy kisméretű konyha berendezése alapos fejtörést okozhat, igazi kihívást jelent a megfelelő kialakítása. Azonban helyszűke ide vagy oda, ha betartunk néhány alapszabályt, jól használható, praktikus teret nyerünk konyhaművészetünk bemutatására.

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít