hydrangea.jpg
Hálószoba

Egyre népszerűbbek a korábban igencsak extrémnek vélt egyterű megoldások, mikor is elhagyjuk a falakat, – szellőssé téve az enteriőrt –, így például a háló- és a fürdőszoba között. Ma már teljesen elfogadott, ha a lakótér szerves része lesz a vizes helyiség. Hogyan lehet beépíteni a szoba képébe? Íme, néhány szép mintapéldája a megvalósult „összeházasításoknak”!

Az ívesen haladó falak között gyönyörű látvány a szintén kacskaringós fallal félig-meddig leválasztott vizes helyiség, látványos részlete a körkörös kád.

2

Tetőtérben sem kell lemondani az exkluzív megoldásokról: de itt a szürke-fehér semleges kettősétől merőben elkülönül a kád faborítása.

5

Az üvegfalakkal leválasztott és térbe állított kád egyfajta határoló vonal a fürdő és hálórész között. Az azonos színvilág és az átgondolt világítás meghitté teszi a helyiséget.

4

Egy fával burkolt és falfülkével, illetve különleges világítással izgalmassá tett fal választja el a két funkciót: az alvás és a tisztálkodás színterét. Látványos, exkluzív megoldás!

6

Klasszikus stílusú hálók esetében is be lehet illeszteni a szoba képébe a fürdőt, egy szoborra emlékeztető darab hálónk dísze lehet, és az intimitást igénylő részeket tolóajtóval tudjuk leválasztani.

1

A fekete márványkád szépsége vetekszik az ablakból szemügyre vehető hófedte tájéval. Mint egy műalkotás, úgy egészíti ki a szoba összképét.

3

Forrás: wohnideen.minimalisti

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít