hydrangea.jpg

Gondolkozzunk több szintben!

Emeletes ágyat nem csak helyszűke miatt választhat az ember gyermeke szobájába. A felszabaduló tér sok lehetőséget rejt ugyanis játékra, kikapcsolódásra, tárolásra. 

Persze a helytakarékosság sem utolsó szempont a döntésnél, hiszen tudjuk, a gyerekszobában minden szabad négyzetcentiméter értékes kincs...

Virágos vidámság

Ha élénk színeket választunk a szekrényajtókhoz és a kiegészítőkhöz, az változatossá teszi az egyébként teljesen hófehér bútort. 

 

Munka az ágy alatt

Az ágy bepolcozott alsó részeinél még arra is ügyeltek, hogy minél rendezettebben, kosarakban legyenek az apróságok elhelyezve. 

 

Maximális kényelem

A fehér-rózsaszín párosítás mutatós egy kislány szobájába. Az átgondolt tervezésnek köszönhetően pihenőrész, tanulóhely is elfért a fekhely mellett, illetve alatta. 

 

A természet lágy ölén

Az emeletes fekvőhelyet ötletesen alakították ki: fal zárja a végét, és fát mintázó létra vezet fel a felső ágyhoz. Az ágy mögött zseniális dobogót alakítottak ki, ami búvóhelynek és játéktérnek is megfelel. 

 

A szigetország bűvöletében

A sötétkék emeletes ágy elegáns eleme a szobának, a kék-piros kiegészítőkkel látványos összképet alkot, és a szoba birtokosának Anglia iránti érdeklődéséről tanúskodik. 

 

Osztozva is levegősen

A két gyermek fekhelyét egymáshoz elfordítva helyezték el. Hogy az egészet nem érezzük zsúfoltnak, az a sok fehérnek és a vidám ágyneműnek, kiegészítőknek köszönhető. 

 

Játékos tarkabarkaság

Az íróasztal mellett itt egy pihenő zugot alakítottak ki az ágy alatt. A fekhelyet és a padlót tarka-barka textilekkel színesítették. 

 

Ha firkálhatnékod van...

Vonalvezetésének köszönhetően majdhogynem rejtve marad eredeti funkciója, a felfelé vezető lépcsők is inkább tűnnek polcoknak, mint egy fekhely létrájának. 

 

Forrás: www.deavita.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít