hydrangea.jpg
Gyerekszoba

Egész más igényei vannak egy óvodás, kisiskolás fiúnak, mint kamaszodó testvérének. Más színeket kedvelhet az idő múlásával, és egyre több funkciónak kell elférnie ugyanannyi négyzetméteren. Megjelennek a barátok, előszeretettel zárkózik be saját kis világába a tinédzser. Nem egyszerű egy ilyen szoba berendezése, de nem is lehetetlen!

interiorgod com

Forrás: www.interiorgod.com

Szuper megoldás táblafestékkel bemázolni a fiatal szobáját, ahová azt írhat fel, ami csak tetszik neki. Jó, hogy a hobbijára, a zenélésre is elegendő hely kínálkozik a térben.

decoracion com

Forrás: www.decoration.com

A sárga-szürke-fekete markáns színválasztás, ebben a szobában megvan a pihenés, lazulás, tanulás jól elkülönített helye.

m maisonsdumonde com

Forrás: www.maisonsdumonde.com

A kamaszszoba a sötétszürke színválasztás okán sem drámai. A fehér, a divatos ágynemű és a hajfonatként felerősített képek vidám, fiatalos megoldások.

deavita com4

Forrás: www.deavita.com

A narancs, zöld, szürke, kék kellően színessé teszi a szobát, de árulkodnak a dekorációk a fiú számára nagyon fontos szabadidős tevékenységéről, sportszeretetéről is.

macmobles com

Forrás: www.macmobles.com

Egy kamaszodó gyerek számtalan kinccsel, aprósággal büszkélkedhet, amit nem mutat meg mindenkinek. Ebben segít a rengeteg tároló fiók a szobában, még az ágya alatt is.

deavita com1

Forrás: www.deavita.com

Bátor stílusérzékre vall a merészen kevert téglamintás, csíkos tapéta, nem beszélve a kockás szőnyegről. Ez a szoba már-már felnőtt nappalinak is beillik.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít