hydrangea.jpg
Gyerekszoba

A habos-babos rózsaszín ideje lejárt, a felcseperedő lányok szobája már-már a felnőttekével vetekszik: sokszor kap franciaágyat, nagyobb szekrénysort. A tanulás és a szórakozás is ebben a térben van, baráti találkozó hely, elvonulásra alkalmas fészek – ez – idővel – mind el kell, hogy férjen gyermekünk birodalmában!

hgtv com 2

Forrás: www.hgtv.com

Maximálisan kihasználták a teret ebben a tiniszobában, fiatal lakójáról a bohókás dekorációk és a mintakavalkád árulkodik.

distrohome com

Forrás: www.distrohome.com

A semleges szürke fal előtt szembetűnő a sárga. Az ágyvég mögött a falmatrica szolid látványával díszít.

memorabledecor com

Forrás: www.memorabledecor.com

Romantikus mesevilág uralja a képen látható szobát: a festett tündérkert előtt függőágyban álmodozva lehet ringatózni.

deavita com1

Forrás: www.deavita.com

A feltűnő mintás ágyneműre rímel az ágy fölötti falmatrica. A kiegészítők és színek kiválasztása egész biztos lakberendezői érzékről tanúskodik.

freshome com

Forrás: www.freshome.com

A türkiz-fehér kettőse friss párosítás, párnák, takarók bélelik ki a fekvőhelyet. A falat hagyományos képek helyett falmatrica és feliratok díszítik.

hgtv com 1

Forrás: www.hgtv.com

Meleg nőiességet rejt a szőrmés takaró és párna. A pihenő és tanuló rész jól láthatóan elkülönül egymástól, ez példaértékű.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít