hydrangea.jpg
Gyerekszoba

Egy babaszoba berendezése az első időkben a csecsemő fekvőhelyére és annak közvetlen környezetére korlátozódik, de az szintúgy fontos, hogy a szülőknek minél kényelmesebb legyen a gyermek közelében, így az ő igényeiknek is meg kell felelniük a bútoroknak. Nélkülözhetetlen először a rácsos ágy, a pelenkázó, valamint egy szoptatós fotel. De hogy hogyan válik ez a szoba valódi gyermekparadicsommá, ez már a részleteken múlik!

Babyzimmer-gestalten-Deko-Ideen-hellgrün-rosa.jpg

Hol lehetne a legbékésebben pihenni, mint a szabadban, egy fa árnyékában? Ezt az illúziót teremti meg a fát mintázó falmatrica.

fotó: wohnidem.minimalisti.com

Babyzimmer-gestalten-Deko-Ideen-märchenhaft.jpg

Valódi mesébe csöppenve érezheti magát, aki ez alá a királyi baldachin alá költözik. A sötétbarna fa és a bútorok ezzel megegyező árnyalata biztos ízlést mutató, karakteres szobabelsőt eredményeznek.

fotó: wohnidem.minimalisti.com

Babyzimmer-gestalten-Deko-Ideen-bäume-bequemer-sessel.jpg

A fehér törzsű fák matricái itt is a természetbevezetnek, ezzel a falszínnel különösen jól érvényesülnek. Édes lehet a pihenés babának, mamának egyaránt.

fotó: wohnidem.minimalisti.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít