hydrangea.jpg
Gyerekszoba

Hangos sikerre számíthatunk, ha gyermekünk birodalmába is becsempésszük a déli stílus egy-egy elemét. Természetesen a legfontosabb, hogy csemeténk személyiségét figyelembe véve varázsoljunk neki különleges szobát, ahol jól érzi majd magát, félrevonulhat, játszhat, pihenhet. Azonban- majdnem biztosak lehetünk benne-, a meleg színek, a „tengerparti” környezet, az egyedi bútorok elnyerik a kicsik tetszését…

Szinte érezni a tengerparti hűs szellőt ebben a fiúszobában. A padlón megjelenő kék árnyalat olyan érzést kelt, mintha a nyílt vízen lennénk. A világos színeknek köszönhetően (fehér, zöld, világoskék) az egész üde, frissítő, olyan, mint egy kellemes vitorlázás, vagy mintha a fiúcska kedvenc repülőjével köröznénk a meg-megcsillanó hullámok fölött. 

Szines Csempemintas laminalt

Forrás:ipskiraly.hu

Hatalmas földrajzi távolságokat teszünk meg a következő szobába érkezve: egészen egy lakatlan szigetig, ahol a kacskaringós tengerparton- ezt mintázza a dobogó- a mi kis „Robinsonunk” sokféle kalandot kínáló otthona emelkedik a pálmafák árnyékában. A hagyományos bútorozást csaknem teljesen felrúgva találunk itt függőágyat, magaslest és egyéb kalandokra csábító létesítményt. Jó szolgálatot tesz egy ilyen egyedi világ megálmodásánál a bambuszroló- akár falvédőnek, valamint bármilyen állatmintás textil.

vibel robinson cmyk

F: Vibel

Kalózhajón evezhet a fényképen látható szoba lakója. A jókora hajóláda is a bútorzat része, de a „kapitány” saját dolgozóasztalt is kapott, mellette az elmaradhatatlan papagájjal. A fafelületeken kívül a tengerkék ismétlődik a kiegészítőkön, erősítve a vízi kaland érzését.

dscf6078

Forrás: pingalok.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít