hydrangea.jpg
Gyerekszoba

Gyermekeink fantáziája szabadon szárnyalhat, számtalan mesét szőhet egzotikusnak álmodott falak között. Képzeletük utazásait csak pár ötlettel kell megtámogatnunk, és máris meglátjuk, milyen jól fogják magukat érezni saját szobájukban!

A szoba más szemszögből nézve további egzotikumokkal bővül: egy farönkökből épített házikóval, melynek „ablakán” kíváncsian kukucskál be az indán hintázó, festett majomkölyök. A rönkökből összerakott „dzsungel-ágy” biztosan számos mese kiötlésére ihleti majd kis álmodóját.

Agy Matraccal

Jellegzetes jelenetet örökít meg a falfestmény: a tó partján békésen iszogató szavannalakókat. Egy ilyen kép elkészítéséhez érdemes előrajzolni a figurákat, de ha nincs kézügyességünk, bízzuk inkább szakemberre!

DSCF6769

A szavanna világát, állatait idézi a falfestés. Az egyedi, egzotikus állatokról mintázott kisbútorok és a természetet a szobába hozó rattan kosarak mind jól eltalált tárgyak ehhez a stílushoz.

DSC03272

Képzeletben, távoli tengereken hajózva juthatunk a következő gyerekszobába. A szigeten megfeneklett hajóban kényelmesen alhat, játszhat a „kapitány”, s kincses ládájába sok különlegességet elrejthet.

DSCF5777 matraccal

Forrás: pingalok.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít