hydrangea.jpg
Gyerekszoba

Van olyan, hogy két, eltérő nemű gyermek osztozik – jobb híján – egy szobán, akár hosszabb távon is. Ettől nem kell feltétlen megijednünk, mert nagyon sokat ki lehet hozni egy kényszer szülte megoldásból. Művészi szépségű a gipszkartonból kialakított, polcokkal csipkézett „átjáró” a fiú- és lányszoba között. Az álmennyezetben kellő számú világítótestet találunk, ami a csillagok szépségét varázsolja a gyermekek ágya fölé.

12

Két egyszerű ágyat királyi pompával ruházhatunk fel, amennyiben falmatricából ragasztunk hozzá elegáns ágyvéget. A függöny térelválasztóként funkcionál a két gyerekfekhely között.

5

A lányos pöttyök és a rózsaszín a padlótól a kiegészítőkön át a falig mindenhol megjelenik – a szoba egyik sarkában. A másikban a kisfiú állatszeretetének számtalan példája látható.

8

A világoskék és a rózsaszín tipikus fiú- illetve kislány-árnyalatok. A két szobarészt egy kis falszakasz is elkülöníti egymástól.

3

A világoskék fa falburkolat meleggé teszi a kis szobát, és ugyan a bútorok azonosak, de eltérő színük, a különböző ágynemű egyedivé teszi a két testvér saját kis helyét.

2

 Forrás: kucorg.blogspot.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít