hydrangea.jpg
Gyerekszoba

Hogy mennyire érzi magát jól csemeténk saját birodalmában, az nagyban függ attól, milyen környezet veszi őt körül, ad-e lehetőséget a szoba a tulajdonosának, hogy megmozgassa a fantáziáját? Mennyire életteli, inspiráló, mennyire hat a lelkére? A gyerekszoba az a helyiség, ahol nyugodtan szabadon engedhetjük kreativitásunkat, és akár merészebb dekorációkhoz is nyúlhatunk.

3

A fotó a bizonyítéka annak, hogyan kerülhet a gyerekszoba a tenger mélyére is – legalábbis színeiben, a hajóablakra emlékeztető tükreivel és praktikus, hajóládának tűnő tároló rekeszeivel az ágy alatt.

2

A fiúszoba egyszerű, ugyanakkor nagyon is mutatós dekorációt kapott: az ágy mögötti falat festéssel és vízszintesen felerősített deszkákkal tették látványossá. A kék egyébként majdnem az összes kiegészítőn megjelenik.

1

A fehérre festett szoba már önmagában friss, tágas hatást kelt. Némi rózsaszínnel „megbolondítva” nőies, bájos, levegős birodalma két kicsi lánynak.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít