hydrangea.jpg
Gyerekszoba

Ősszel, iskolakezdéskor a gyerekszoba legfontosabb részévé a tanulás helyszíne válik. Azonban nem kell, hogy ez unalmas, egyhangú legyen. Sőt!

Gyerekszoba

A Download Design bútorok ingyenesen letölthető gyártmánytervei alapján akár a szomszédban lévő asztalosnál is megvalósítható az adott bútor, sőt számos darab akár egy otthoni műhelyben is elkészíthető.

Gyerekszoba

Emeletes ágyat nem csak helyszűke miatt választhat az ember gyermeke szobájába. A felszabaduló tér sok lehetőséget rejt ugyanis játékra, kikapcsolódásra, tárolásra. 

Gyerekszoba

A cím elolvasása után sokan talán arra gondolnak, hogy irány a festékbolt és fessük át a gyerekek szobáját, sárga, kék, piros, vagy zöld színűre, a lényeg, hogy minél vidámabb legyen, DE NEM!

Gyerekszoba

Egész más igényei vannak egy óvodás, kisiskolás fiúnak, mint kamaszodó testvérének. Más színeket kedvelhet az idő múlásával, és egyre több funkciónak kell elférnie ugyanannyi négyzetméteren....

Gyerekszoba

A habos-babos rózsaszín ideje lejárt, a felcseperedő lányok szobája már-már a felnőttekével vetekszik: sokszor kap franciaágyat, nagyobb szekrénysort....

Gyerekszoba

Becsöngettek ismét, jönnek újra a dolgos-tanulós hetek. De talán ez mégsem akkora baj. Főleg, ha megőrizzük a nyár vidámságát, lazaságát, és valahogy be is csempésszük az iskolás hétköznapokba…

Gyerekszoba

A kamaszoknak mást jelent a hálószoba, mint nekünk felnőtteknek. Egy olyan helyet, ahol nem csak aludni lehet, hanem el lehet bújni, menedéket lehet találni

Gyerekszoba

Hangos sikerre számíthatunk, ha gyermekünk birodalmába is becsempésszük a déli stílus egy-egy elemét.

Gyerekszoba

Gyermekeink fantáziája szabadon szárnyalhat, számtalan mesét szőhet egzotikusnak álmodott falak között.

Gyerekszoba

Van olyan, hogy két, eltérő nemű gyermek osztozik – jobb híján – egy szobán, akár hosszabb távon is.

Gyerekszoba

Hogy mennyire érzi magát jól csemeténk saját birodalmában, az nagyban függ attól...

Gyerekszoba

 Egészen olcsó módon, különleges bútorok vásárlása nélkül...

Gyerekszoba

Mitől lesz gyermekünk szobája különleges, mesékbe repítő, igazi álomkuckó?

Gyerekszoba

Egy babaszoba berendezése az első időkben a csecsemő fekvőhelyére és annak közvetlen környezetére korlátozódik, de...

Gyerekszoba

Ha azt szeretnénk, hogy gyermekünk jól érezze magát saját birodalmában, bizony olyanná kell alakítanunk, amilyennek ő szeretné. Persze érdemes ilyenkor közösen gondolkodni, hogy szülőnek, gyermeknek egyaránt kedvére legyen a végeredmény.

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít