hydrangea.jpg
Fürdőszoba

A Litokol Starlike®- termékek innovatív sorozata – megtalálható az Aita Stúdió mintatermében – számtalan megoldást kínál burkolók, tervezők, lakberendezők számára. A Starlike® 2007-ben nemzetközi szabadalmat kapott, és egyetlen termékből teljes sorozat született, amely az egyre igényesebb piac követelményei alapján került a napvilágra.
A Starlike® olyan egyedi termék, amely egymaga képes három különféle igényt kielégíteni: ragaszt, szigetel és csiszol. Ugyanis a szó szoros értelmében olyan fugázó epoxi habarcs, amely ragasztóként és csiszolóként is használható.
Az lapszínezékei három kollekcióba oszthatóak: Classic, Glamour és Metallic. A három különféle adalékkal keverve nem kevesebb, mint 103 különböző árnyalat hozható létre. A Starlike® Colour System harmonikus teret hozhat létre azonos színválasztékkal. Ugyanis keverni lehet a Starlike ragasztókat a szintén az Aita Studio által forgalmazott Ottoseal szilikonnal, valamint az azonos árnyalatú Genesis profilokkal.
A baktériumölő, epoxi alapú ragasztót a kerámiacsempék fugázásához ajánlják, mely 99,9%-os arányban képes a bakteriális szennyeződések megsemmisítésére.
A Starlike® Crystal ragasztót üveg és művészi mozaik ragasztására tervezték, „felszívja” az átlátszó üvegkockák színét, és módosítja azokat színük függvényében, így nem változtatja meg az alkotás összképét.
A Starlike® Decor-ral be lehet burkolni a falat ugyanazzal az anyaggal és színnel, mint amilyen a stukkó, így egységes összhatást érhetünk el.

StarlikeDekorMosaic

 

StratumStarlikeCopper

 

ww.aitastudio.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít