hydrangea.jpg

Design a fürdőben

A fürdőszoba otthonunk azon része, ahol rengeteg időt eltöltünk, a gyors reggeli készülődéstől kezdve az esti relaxálós, ellazító, pihentető óráig mindenre alkalmasnak kell lennie ennek a helyiségnek, hogy biztosítsa a tökéletes feltöltődést. Ezért sem mindegy, mivel és hogyan tesszük kényelmessé, stílusossá.

Üveggel szellősen

Az üvegajtó kényelmes méretű zuhanyfülkét rejt, de anyagának köszönhetően olyan, mintha ott se lenne. A függesztett polcok lebegő, könnyed hatást keltenek, és nagyszerű lehetőséget biztosítanak a tároló helyek megnövelésére. A hidegburkolat elegáns, semleges alapot ad a felfrissüléshez.

Forrás: www.dwellingdecor.com 

Minden kék!

Ebben a fürdőben minden a vizet idézi: a csepp formájú fali karok, a kék szín és a játékos, hullámvonalban kanyarodó mosdópult, ami a padlóburkolaton is megjelenik.

Forrás: www.dwellingdecor.com

Csillogó design

Az ezüstös mintájú fali csempe csodás háttere a növényeknek és a designos formájú, térben álló kádnak és a függesztékeknek.

Forrás: www.futuristarchitectue.com

A hideg-meleg egyensúlya

A sok sötétszürkét nagyszerűen ellensúlyozzák a farajzolatú kiegészítők és a gyertyák fénye.

Forrás: www.dwellingdecor.com

Nyaraljunk otthon!

A nyaralás könnyed hangulatát idézi ez a fagerendás, szalmakalapos fürdő, nosztalgikus csempéjével. Hogy ez a tér teljesen mai, azt a letisztult vonalvezetésű szaniterek mutatják.

Forrás: www.futuristarchitectue.com

Stílusos eklektika

Stílusok keverednek ebben a fürdőszobában, de pont ettől olyan szerethető: a romantikus csillár, a betonfelületek, a térben álló modern kád, a festett faburkolat, a fonott és fa kiegészítők – ezek mind egy-egy különböző stílus jellegzetes képviselői,
de így együtt mégis csodásan
érvényesülnek!

Forrás: www.futuristarchitectue.com

Játék a centiméterekkel 

Zseniálisan megoldották ebben a helyiségben a szűkre szabott centiméterek okozta feladatot! A zuhanyt megemelték, így elfért előtte a toalett, és még csak azt sem érezzük, hogy szűkös lenne az egész.

Forrás: www.futuristarchitectue.com

Fürdeni ropogó tűznél 

Mi lehetne csodásabb annál, ha egy kádnyi forró fürdőben elnyújtózunk, és a kandallóban pattogó lángokat figyelhetjük közben?

Forrás: www.futuristarchitectue.com 

Vonzza a tekintetet

A fából készült kád természetes megjelenést ad a belső térnek, meleg színe vonzó, kellemes környezetet teremt a relaxáláshoz, tökéletes esztétikai élményt nyújt.

Forrás: www.futuristarchitecture.com

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít