hydrangea.jpg
Fürdőszoba

Hát persze! Miért is ne?  Bárhol szívesen látjuk a meleg faburkolatokat az otthonunkban, nem igaz? A fürdőszoba azonban az a terület, ahol inkább a kő- vagy kerámiaburkolatok mellett döntünk. Ám létezik olyan, a hideg- és melegburkolatok előnyeit ötvöző, ugyanakkor tapintásra kellemesen meleg, komfortos padlóburkolat, amely ugyan nem fa, de megjelenésében azt utánozza.

Falra vagy a lábunk alá 

2

Forrás: fried.hu

Léteznek olyan padlók és csempék, amelyek megtévesztésig hasonlítanak a fára, még tapintásra is hasonló érzést keltenek. Az érzékeket becsapva tökéletes esztétikai hatást lehet elérni velük, és bármilyen felületen megállják a helyüket.

Tippünk:

Érdekes megoldás, amikor csak egy-egy terület kiemelésére használjuk a burkolatot. Így kerülhet a zuhanyzó falára, a mosdó köré is, padlóra, mint itt, vagy csak egy fal kiemelésére.

9

Forrás: formavivendi.hu

Halmozzuk a fát!

Ma már szinte bármilyen fahatású vinylpadló beszerezhető, így megoldható, hogy akár többféle mintázatban válogassunk közülük, de harmonizáljanak a szoba minden részletével.

5

Forrás: csempebox.hu

Egyformán 

A szürkés falburkolat mellett nagyszerű választás a faimitáló mosdópult és a járólap, egyensúlyt teremt a hideg és meleg között.

6

Forrás: ka-za.gr

Emeljük ki!

Fürdőszoba-szőnyeg helyett fahatású padlólappal keretezhetjük a mosdó előtti részt, kiemelve funkcióját a többi közül.

7

Forrás: homeinfo.hu

Egyedien

A többféle színben kapható farajzolatú csempével változatossá tehetjük fürdőszobánkat. Kádburkolat, falfülke, padló- és falfelület is kialakítható a segítségével.

8

Forrás: mendex.hu

Egyensúlyozva

A fürdőbe választott kék hidegségét fahatású burkolattal ellensúlyozták, a két különböző árnyalat és struktúra itt teljes harmóniát alkot.

3

Forrás: okosgarzon.blogspot.hu

Csakis kellemesen a szemnek! 

Kapható olyan lamináltpadló-hatást keltő burkolat, ami 100 %-ig vízálló, könnyen tisztán tartható, nagy teherbírású, és tökéletesen ellenáll a víznek, párának, klikkes rendszerű, tehát gyorsan lerakható és újrahasznosítható! Izgalmas, hogy itt felfut a falra a padlóról, és más irányba fut.

1

Forrás: vsfurdoszoba.hu

Kellő fényben 

A kopott fa hatását keltő burkolat régies hátteret ad a bútoroknak. Mivel sötétebb, a megfelelő modern világítás fontos része kell, hogy legyen a berendezésnek.

4

Forrás: formavivendi.hu

Takarítsunk kevesebbet!

Ha valaki úgy érzi, szívesen süppedne a kádba ilyen környezetben, vessen egy pillantást erre a képre, és gondoljon újra mindent, amit eddig a fa fürdőszobai használatáról hitt! A szinte megszólalásig hasonló fahatású kerámialapok nem csak időállóak és könnyebben tisztíthatóak, de lehetővé teszik, hogy a korábban tabunak számító nedves, párás helyiségben is élvezhessük a fa természetes melegségét, barátságos érzetét.

10

Forrás: rokfort.hu

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít