hydrangea.jpg
Fürdőszoba

A csempét régóta használjuk már a vizes helyiségekben, de ha valami szokatlanra, újra vágyunk, nem csak a hideg burkolatok közül válogathatunk. Több lehetőség létezik még, és ugyanolyan kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a csempe.

Ambiente Almond Crystal

Forrás: www.aitastudio.hu

A mozaikborítás tökéletes választás a fürdőszobába, kifinomult eleganciával ruházza fel a teret. Ha nem szeretnénk valami egészen mást választani, mint a csempe, döntsünk a mozaik mellett! Elegáns és praktikus, bár az ára általában magasabb.

BATHROOM SPRING

Forrás: www.akzonobel.com 

Ma már léteznek direkt a vizes helyiségekbe kifejlesztett festékek, ezek könnyen tisztán tarthatóak, és könnyebben megváltoztathatóak, ha ráunnánk. A festékek új generációja alkalmas fürdőkbe, konyhákba, tisztításkor azonban vigyázzunk, ne dörzsöljük le a felső rétegét!

BATHROOM SOFT

Forrás: www.akzonobel.com

Vízálló festék segítségével bármilyen árnyalatot megálmodhatunk fürdőnkbe, ellenáll a penésznek és a nedvesedésnek.

arkdeko 3

Forrás: www.arkdekodesign.com/hu/

arkdeko

Forrás: www.arkdekodesign.com/hu/

A falra felvitt műgyanta bevonat különlegessé teszi a környezetet, és egyedi stílust varázsol a fürdőszobába. Egyenetlen felületén sosem unalmas a fények játéka.

tapeta

Forrás: www.wallanddeco.com

Vizes helyiségekben bátran használhatjuk ezt a szabadalmaztatott tapétát, aminek két különlegessége a vízszigetelő tulajdonsága és magas díszítő ereje, amit látványos mintáinak köszönhet.

tapeta 2

Forrás: www.wallanddeco.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít