hydrangea.jpg
Fürdőszoba

Egyre gyakrabban találkozni egyedi megoldásokkal a fürdőszobában, így például kedvelt az épített vagy csempézett zuhanyzóként emlegetett kialakítás vagy egy zuhanykabin. Előbbi egyik legfontosabb előnye a könnyű tisztántarthatóság. Közvetlen a padlószintről indítható, ezért nem gond a belépés. Utóbbi többfajta stílusban és méretben elérhető, a minőség és a design mellett csábítóak a kényelmi szolgáltatásai. Tudunk választani?

homebnc com

Forrás: www.homebnc.com

Mivel épített, tetszőleges méretben megvalósítható, és különböző extrákkal kiegészíthető: ülőkével, kapaszkodóval, falfülkével a tisztálkodás kellékeihez.

dwellingdecor com

Forrás: www.dwellingdecor.com

Az épített változat nagyfokú szabadságot biztosít a falak kialakításánál. Bármilyen vonalú, akár ilyen mesebeli lezárást is „kanyarinthatunk” a fürdés szentélyéhez.

designerdrains com

Forrás: www.breezegiannasio.com

Négyszögletes zuhany­fej, méhkas formájú csempék az oldalfalon és a tisztálkodó szerek elhelyezésére alkalmas falfülke – ezek teszik különlegessé ezt az épített zuhanyt.

rappguide com

Forrás: www.rappguide.com

A hosszúkás zuhanyzó ülőfelületet kapott, mobil rózsával és felső esőztetővel is rendelkezik. A központi fényforrás mellett falfülkében húzódó spotok biztosítják a megfelelő világítást.

Clyde

Forrás: www.wellis.hu

A letisztult formavilágú zuhanykabin a modern és exkluzív megjelenés mintapéldája. Tágassága a kényelmes tisztálkodást teszi lehetővé.

2015 Bathroom 01 P CleanLine20   04088978

Forrás: www.geberit.hu

A szerelőelemet itt a falsík mögé rejtették, alul pedig padlósíkba épített zuhanyfolyóka segíti az elhasznált víz gyors távozását.

siko cz

Forrás: www.siko.cz

A fekete hidegburkolat jelöli ki a kabinos zuhanyzó helyét, és elegánsan kiemeli a tisztálkodás helyét körülötte a bordó fal.

anrodiszlec

Forrás: www.anrodiszlec.hu

Álomfürdőszoba alakítható ki egy épített vagy kabinos zuhanyzóval, mert küllemre, méretre is kiválaszthatjuk a számunkra megfelelőt.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít