hydrangea.jpg
Fürdőszoba

Egy fárasztó nap után bizonyára mindnyájan szívesen elfogadnánk a luxushoteléhez hasonló kényeztetést a fürdőszobánkban, sőt, ezt nagy valószínűséggel mindennap érezni szeretnénk. A „királyi” stílus a csillogó, pl. ezüst, arany és kristály kiegészítők megjelenését igényli. Fontos kiegészítők a felújított antik székek, tároló szekrények, egy termetesebb szófa, nagyméretű, díszes tükrök, egy igazi barokk pompájú csillár.

1175534_10151904712608060_931562611_n.jpg

fotó: Aitastudio

Ebben a fürdőszobában könnyű elveszni a részletekben, annyi különlegességet találni mindenhol: így az extra világítással felszerelt, különleges burkolattal ellátott zuhanykabint, a kavicsszerű- és túloldalt a szarvasokat mintázó fali csempét, a kecses állólámpákat és mindezekhez társítva a fát. Az üvegalapú mozaik háromdimenziós hatásával, fényjáték- és tükröző képességével változatossá teszi a környezetét.

fotó: HomeDesigninig

Igazán szemet gyönyörködtető a szabadon álló kád, mely akár teljesen körbejárható. Formájával fantasztikus eleganciát hordoz.

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít