hydrangea.jpg
Fürdőszoba

Az alábbi képek segítségével kicsit a közeljövőbe pillanthatunk. A legújabb designmosdók, csaptelepek, fürdőkádak világába, amik pár év múlva már talán teljesen megszokottak lesznek.

Ha szereted a különleges dolgokat, és a designt, akkor feltétlenül látnod kell ezeket a szuper mosdókat, kádakat! 

1

Forrás: www.architectureartdesigns.com

5

Forrás: www.webochka.com

6

Forrás: www.hungarian-success-stories.com

9

Forrás: www.myinteriordesign.it

10

Forrás: www.yankodesign.com

13

Forrás: www.contiplus-armaturen.com

3

Forrás: www.designmag.it

Sokféle extravagáns és különleges anyagú, színes, metálos, üveg, gránit és egyéb kőzetből kivájt darabot is találunk ma már a piacon, a kerámiák mellett. Sőt lehetőség van már vízhatlanított fa, illetve bambuszból készült kád és mosdó vásárlására is, na persze ezekért mélyen a zsebünkbe kell nyúlni.

4

Forrás: www.otthonsziget.hu

7

Forrás: www.stylemagazin.hu

8

Forrás: www.woodworkingnetwork.com

11

Forrás: www.demotivateur.fr

12

Forrás: www.kp.hu

Az okos csaptelepek már beépített víztisztítóval, mozgásérzékelő funkcióval rendelkeznek, így nem kell többé koszos kézzel megérinteni a csaptelepeket, megakadályozva ezzel a baktériumok terjedését is. Vannak csapok, melyek már arcfelismerést használnak és a felhasználó egyedi preferenciáihoz állítják be a víznyomást és a hőmérsékletet.

2

Forrás: www.aceplumbing.co

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít