hydrangea.jpg
Fürdőszoba

A szekrénnyel egybeépített mosdók nagyon praktikusak a kis vécékben, ide kényelmesen elrejthetjük a tisztítószereket és néhány tekercs WC papírt is.

3rocahu

Forrás: www.roca.hu

Mára már teljesen hétköznapi megoldás lett a falba süllyesztett wc tartály, ha pedig már felhúzunk egy falat akkor nyugodtan tervezzünk bele kihúzható fiókokat, amibe rengeteg hasznos apróságot tárolhatunk.

4remontbpcom

Forrás: www.remontbp.com

Ha a fürdőszobán belül van WC is általában egy Ytong fallal szokás leválasztani, de ennél sokkal jobb megoldás, ez a WC elválasztó szekrény, mely egyszerre biztosít intimitást, és belepakolhatjuk a fürdőszobában használatos tárgyainkat is.

5banyaibutorokhu

Forrás: www.banyaibutorok.hu

Ha a mosógép is a fürdőszobába kerül, praktikus és helytakarékos megoldás, ha a mosdópult alá helyezzük el.

7happymodernru

Forrás: www.happymodern.ru

8happymodernru

Forrás: www.happymodern.ru

6happymodernru

Forrás: www.happymodern.ru

61happymodernru

Forrás: www.happymodern.ru

Ez a koncepció a víztakarékosság és a hely-optimalizálás szinonimája. Innovatív rendszere megszűri a mosdó vizét, így az újra felhasználható a WC-ben. Egyedi, különleges és eredeti design, amely eleganciát és fenntarthatóságot visz a fürdőszobába.

1rocahu

Forrás: www.roca.hu

2rocahu

Forrás: www.roca.hu

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít