hydrangea.jpg
Fürdőszoba

Kényelem és praktikum: ezek talán a legfontosabbak egy vizes helyiség megtervezésekor, de emellett ma már épp annyira  lényeges az elegancia, a minőségi, tartós berendezés. Ha pénztárcánk és a szoba méretei megengedik, válasszunk szaunát vagy egy wellnessfürdő élményét biztosító hidromasszázs kádat is ide. Egy-egy kreatív ötlet szintén egyedivé teszi az ellazulás és felüdülés terét.

füri homedit

Itt aztán figyeltek a részletekre! A gyönyörű, egybefüggő mosdópult, a hajókabinra emlékeztető lámpások, a szépséges réz mosdókagyló, a nosztalgia csaptelep, az egyedi törülközőtartó és a különleges falszín.
Forrás: inout-home.hu

füri Chic & Antique

Fehér lambériával, világos színekkel és kosarakkal valami végtelenül békés, idilli hangulatot varázsolhatunk a tisztálkodás szentélyébe. A legjobb helyre került ebben az enteriőrben a lábas kád és a kis, fehérre festett szék.
Forrás: pinterest.com

furdo6cooledeko.de

Az öblös kád körülölel, s a vörös falszín, valamint a gazdagon díszített csillár forrón szenvedélyessé fűti fel a helyiséget. A budoárhangulat hívogatóan magával ragadó.
Forrás: cooledeko.de

furdo10cooledeko.de

High tech és modern vagányság, ezek juthatnak eszünkbe erről a szobáról: a piros-fekete-ezüst hármasa fiatalos, merész összeállítás.
Forrás: cooledeko.de

furdo4arzhine.com

A különleges formájú káddal máris elérjük, hogy elüssön a mindennapi fürdőtől a mi helyiségünk. A fehér frissessége pedig jólesően tágítja a szűkös négyzetmétereket.
Forrás: arzhine.com

furdo22222cooledeko.de

A lábas kád szépségét a részletek adják: a sárga szín, az ezüst lábak és nem utolsósorban az indaminta, no meg a nosztalgia csaptelep.
Forrás: cooledeko.de

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít