hydrangea.jpg
Fürdőszoba

Ha merjük elengedni a fantáziánkat, és a hátrányokból is megpróbálunk előnyt kovácsolni, egészen biztosan nem lesz szokványos a végeredmény. A cseppet sem átlagos fürdőszobához válasszunk hagyománybontó formákat, modern felületeket és szokatlan mintákat!

Az öregbített acéllemezekkel kirakott sarok a tisztálkodás helyét jelöli ki. A fémlemez rozsdás felületét lakkal kezelték le. Hogy érvényesüljön a burkolat természetes szépsége, üvegpanel került a kád szélére. 

1

A szögletes formák dominálnak ebben a térben, falfülkék, a helyiséget megkétszerező üvegfelület és a szobajelleget hangsúlyozó csillár egyformán különlegessé teszi ezt a fürdőt. 

7

A lábakon álló, külsőleg lefestett kád eleganciáját csak növeli a klasszikus vonalvezetésű fotel, a keleti szőnyeg és a bordó sötétítőfüggönyök. 

5

Komód, képek, aranyozott keretbe helyezett tükör és a különleges mosdókagyló teremti meg ennek a fürdőnek az egyedi alaphangulatát. 

6

A szép erezetű, fautánzatú hidegburkolat meleg hangulatot teremt a fürdőben. Kellemesen hűti ezt a fehér csempe a zuhany­fülke mögött. 

3

A puritán, deszkafelületnek tűnő hidegburkolat kapta a főszerepet ebben a fürdőben, a kényelmes méretű zuhanyfülke szinte „eltűnik” az üvegfelületnek köszönhetően. A fehér szaniterek frissességet sugároznak. 

4

Különlegessé teszi az enteriőrt az üvegfal, ami összemossa a „kint” és „bent” határait. A tojás alakú szaniterek exkluzív elemei a térnek, a szobahatást a váza és a kép erősíti. 

2

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít