hydrangea.jpg
Fürdőszoba

Megfelelő tervezéssel, és okos ötletekkel, még a legkisebb fürdőszobából is kialakítható egy praktikus és funkcióiban jól használható helyiség. Segítségképpen jöjjön pár ötlet, hogy könnyebben menjen a tervezés.   

Ha az a helyzet áll fenn, hogy a fürdőszobán túl kicsi az ablak, vagy esetleg egyáltalán nincs, akkor célszerű egy homokfúvott üvegbetétes ajtót alkalmazni, mely a belátást nem engedi, viszont a fényt beengedi, ezáltal lesz természetes fény, és a tér is nagyobbnak, tágasabbnak tűnik.

1

Forrás: dizain-vannoj-komnaty

2

Forrás: dizain-vannoj-komnaty

A legegyszerűbb, és tisztán tartása miatt is a legpraktikusabb megoldás, ha zuhanykabin helyett egyszerűen felhúzunk egy ytong falat a fürdőszoba egyik sarkába.  Már csak egy padlóba süllyesztett lefolyó, egy üvegajtó, vagy függöny kell és kész is.

3

Forrás: decorfacil

Tökéletes választás ebben a fürdőszobában, ez az aszimmetrikus kád, mely optikailag megnyújtja a teret, és gazdaságosabb helykihasználást is tesz lehetővé, mintha egy normál sarokkádat építettek volna be.

4

Forrás: homify

Világos, fényes burkolatokkal optikailag növelhető a tér és sokkal vidámabb, barátságosabb hangulat érhető el.

5

Forrás: micasarevista

6

Forrás: freshome

A sarokba elhelyezett mosdóval hívogatóbb, barátságosabb lett a fürdő hangulata.

7

Forrás: vannadecor

Az ülőfelülettel is rendelkező sarokkád is jó választás lehet néhány kisebb fürdőszobába, ha ezzel helyet tudunk megtakarítani a többi elemnek.

8

Forrás: prohandmade

Itt a meglévő kádat egy tágas zuhanyzóra cserélték.

9

Forrás: dizain-vannoj-komnaty

A sarokba helyezett zuhanykabin átlátszó üvegajtajával, nem szűkíti be az amúgy is kis teret, szinte olyan mintha ott sem lenne.

10

Forrás: dizain-vannoj-komnaty

11

Forrás: catchwave

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít