hydrangea.jpg
Fürdőszoba

Ha kicsi a fürdőnk, muszáj trükkökkel élnünk, egyrészt hogy teljes mértékben megfeleljen az igényeinknek, másrészt pedig hogy minél kellemesebb, élhetőbb, tetszetősebb legyen. Figyelnünk kell a színekre, a helytakarékos megoldásokra és a közlekedő útra. Nem egyszerű, de nem is lehetetlen a megvalósítása…

A legnagyobb ötlet ebben a fürdőben a világítás kialakítása volt. A beépített, csempével burkolt szekrény indirekt fénye adja a tér barátságos alaphangulatát.

4

Ebben a fürdőben a burkolat vízszintes csíkozásával, a hatalmas tükörfelülettel és a sakktábla mintás, elnyújtott padlólapokkal „növelték meg” a teret.

5

A sárga napsütéses hangulatot teremt a fürdőben. A tisztálkodó rész burkolatváltással különül el a toalettől. A falra felkúszó falburkolat és az apró mozaikokból álló felület egyaránt eltereli a figyelmet a kedvezőtlen adottságokról.

2

A keskenyedő kád és a fülkékkel kialakított fal, valamint a rendelkezésre álló helyre „beszabott” mosdópult tökéletesen megállja a helyét, bármennyire is szűkre szabott a tér.

3

A csíkozás mindig jótékony hatással van a térre. Itt függőleges és vízszintes variációt is találunk.

1

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít