hydrangea.jpg
Fürdőszoba

A fürdőszoba meghatározó életünkben, hisz itt kezdjük és fejezzük be napunkat. Hogyan lesz ebből a helyiségből igazi paradicsom? Legyen hely kedvteléseinknek, az álmaink fürdőszobája mindenképpen a feltöltődés, pihenés fellegvára legyen, itt tudunk magunkkal foglakozni, ezért sem mindegy, milyen a kialakítása.

A faperemes, kényelmes méretű designkád a vízesés csapteleppel igazán pazar látványt nyújt, de az i-re a pontot a lenyűgöző kilátást nyújtó, óriási üvegfelület teszi fel. Itt aztán elrepül akár egy egész este!

1

A lábakon álló kád megérdemli a patinásabb kiegészítőket: a régi, kacskaringós előlapos asztalt és a törülközőtartóként használt létrát.

2

A lakószoba pompája bevonulhat a vizes helyiségbe is: a kristálycsillár, a réz falikarok, a fenséges méretű tükrök és a parketta biztosítja a bensőséges, szobaszerű melegséget.

6

Mintha egy óriási zuhanykabint láthatnánk kívülről, pedig ez a fürdőszoba külső üvegfala. A lebegő szekrényt és a szögletes szanitereket, a mennyezetig vezetett mozaikburkolatot nem is lenne szabad eltakarni. Mindez persze csak akkor tetszetős, ha a fürdőben rend uralkodik.

5

Természetesség uralkodik ebben a betonfalú és mosdótálas, íves pulttal kialakított fürdőben. A beton érdekes felületére rejtett világítással hívják fel a figyelmet.

4

Mérhetetlenül természet közeli, és épp ezért mutat csodásan a levélformájú mosdó, a kavicssáv a padlóban és a kőfal. Az üvegtégla meg azt biztosítja, hogy fényárban ússzon az egész helyiség.

3

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít