hydrangea.jpg
Fürdőszoba

Nincs annál pihentetőbb, ellazítóbb, mint a jéghideg időben végre hazaérni, és elnyújtózni a forró vízzel teletöltött kádban! Korunk szaniterjei azonban már túllépnek eredeti funkciójuk szűkös keretein, és valódi látványelemmé, designbútorrá válnak a feltöltődés oázisában.

A hordót idéző, szabadon álló, kör formájú kád kiemelkedik a grafitszürke háttérből. A mennyezetre szerelt esőztető zuhany különleges szépségű, és nagyvonalú megjelenése még színterápiával is párosul.

6

Szeretnivaló ez a kellemes vonalvezetésű kád. Általa valódi luxus, valamint funkcionalitás kombinációja valósult meg ebben a térben, sötétkék alapot választva.

3

A részben átlátszó falú kád a legújabb designt és a legmodernebb technológiát egyesíti. A márvány hidegburkolattal együtt a luxusszállodák hangulatát idézi.

4

A lakkozott faborítású kád különleges gyöngyszem a tisztálkodás szentélyében, természetszeretetről tanúskodik. Tökéletes választás egy erdő kellős közepén, üvegfalaktól határolva.

5

Nemcsak a dupla mosdónak van létjogosultsága a fürdőben, hanem akár a dupla kádnak is. Ily módon párban élvezhető a testi felüdülést biztosító fürdőzés.

2

Ez a süllyesztett kád a wellness-szállodák élményét viszi az otthonába. A kivételes érzéshez természetesen az ablakból feltáruló egyedülálló kilátás is hozzájárul.

1

Forrás: wohnideen.minimalisti

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít