hydrangea.jpg
Fürdőszoba

Ettől lesz izgalmas, különleges saját „wellness-birodalmunk”. Olyan megoldásoktól, amelyeket megelőz némi kutatás, kreatív ötletelés.

Az üvegfallal leválasztott zuhanyzón „keresztüllátunk”, és olyan, mintha a kinti tér része lenne a vizes helyiség. A stilizált virágmintával díszített burkolatra ültetett szögletes mosdók magukra vonzzák a tekintetet.

1

A natúr deszkákból összeállított tolóajtó jelzésszerűen választja el a hálót a fürdőtől, rajzolata a bútorokon és a padlón gyönyörű látványelem.

2

Ezt a kádat széles peremmel keretezték, amin díszítő elemek és a fürdés kellékei is elegendő helyet kaptak. A biokandallós fal különlegessége, a fény és a sötét színek az abszolút ellazulást biztosítják.

3

E körül a kád körül van elég látnivaló! Az üveg külső oldal, a lépcsőzetes, praktikus kiegészítő pult a kád végében és napjaink kedvelt kiegészítője: a biokandalló mind-mind igazi látványelem!

4

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít