hydrangea.jpg
Fürdőszoba

Így sóhajthatunk fel valamennyien, akiknek (még) nem adatott meg, hogy ehhez hasonló luxusban élvezhessük a fürdőzés örömeit. Az extra, különleges körülmények közti ellazulás igényét a török kultúrából vettük át, minden annak a bizonyos 150 évnek az eredménye. Az utóbbi években pedig egyre nagyobb szerephez jut a kényelem és praktikum mellett a vizuális élvezet is. Ennek a törekvésnek az eredményeképpen születtek meg ezek a designdarabok.

NEUTRA DESIGN 2

(f: Natura design)

A körforma és az ívek kapják a főszerepet a képen látható fürdőben: és lám, a robosztus, kemény, hidegridegnek gondolt kő hívogatóan öleli körbe a fáradt testet, és végtelen békét kínál a fürdőzéshez.

NEUTRA DESIGN

(f: Natura design)

A mozaikmintás és a másik, fahatású falburkolat előtt igéző látvány a fekete kőkád. A forró víztől anyaga teljesen átmelegszik, és különleges élményt nyújt elmerülni benne.

NEUTRA DESIGN 5

(f: Natura design)

Határtalan erő, harmónia, egyedi textúra a jellemző erre a kőkádra. A természet meghitt nyugalmát tartogatja egy ilyen vagy ehhez hasonló, műalkotásnak is beillő szépség, fürdés után pedig édesen pihentető a fekvőfotelban való ejtőzés.

porcelanosanagyAmbiente Almond 2 1

(f: Ambiente Almond)

Tökéletes összhangot alkotnak a legmodernebb szaniterek a vízzöld-kék fallal, egyszerre képviselve a legújabb trendeket és a minőségi kialakítást.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít