hydrangea.jpg
Étkező

Ha Te sem tudod egy adott stílusirányzat mellett letenni a voksod, - mert mondjuk alapvetően modern a lakásod, de néha mégsem tudsz ellenállni egy klasszikus, vagy rusztikus dekorációnak, kiegészítőnek-, akkor az eklektika a megoldás. Ez tulajdonképpen különböző stílusirányzatok egyfajta egyvelegét jelenti, melyben bátran keverheted a klasszikus, a modern és a rusztikus elemeket is egymással.

Ez a stílus nagyszerű lehetőséget jelent a sokféle, látszólag inkompatibilis elemekből, egy gyönyörű, színes, de mégis egységes kompozíció megalkotásához.

Az étkező felújítás és tervezés előtt állóknak, - és persze mindenki másnak is-, mutatunk most 16 csodálatos, eklektikus étkezőt egy kis inspiráció gyanánt.

1

2

 Modern lakás, futurisztikus étkező székekkel, a háttérben pedig egy rusztikus, ódon téglafal.

3

4

 Retro székek, új köntösben, klasszikus szőnyeggel, és modern világítótestekkel, képekkel.

A végeredmény: vidám, fiatalos összhatás.

5

6

7

Manapság már az étkező, jóval több, mint egy sarok a házban - asztallal és székekkel -, hiszen köszönhetően az amerikai konyha elterjedésének a ház egyik központi része lett.

8

A klasszikus vonalvezetésű, tűzött étkezőszékek báját modernizálták az élénk sárga színnel, és a vele harmonizáló sok-sok színes képpel a falon. A végeredmény: egy nagyon vidám, eklektikus összhatás.

9

Nagyon elegáns összhatása van ennek az alapvetően klasszikus stílusú ebédlőnek, melyet a modern padló, a tükrös tálaló szekrény és a falon lévő portré tesz eklektikussá.

10

11

12

13

14

15

16

Reméljük sikerült kreatív és hasznos ötleteket meríteni a fenti képekből.

Forrás: www.architectureartdesigns.com

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít