hydrangea.jpg
Étkező

Ez a helyiség nem csupán a reggeli, ebéd és vacsora helyszíne kell, hogy legyen, hanem sokkal többre hivatott ennél: jóízű baráti beszélgetéseknek, bensőséges családi együttléteknek is helyet kell adnia. A barátságos, hívogató és minőségi összkép titka - ahogy az a fotókon is jól látható- a különleges anyagokban és a formabontó megoldásokban rejlik.

Utolérhetetlen előnyeinek egyike, hogy helyet spórolhatunk egy ilyen bútorcsaláddal. De a műbőr huzatnak megfelelően tisztán tartása is pofonegyszerű. Hiába fekete, kialakítása okán, s mert üveglapos asztallal társították, súlytalan, lágy érzetet ad.

Charisse

A rendkívül elegáns, magas fényű, szinkronmechanikával nagyobbítható fehér étkezőasztalt szánkótalpas, kárpitozott székek veszik körül. Érdemes a világos bútoroknak sötétebb falszínnel egyfajta kontúrt adni. A látvány így gyönyörű, ízléses, friss lesz, mégsem hivalkodó.

Sydney

Egyszerű vonalvezetés, drámai színvilág teszi különlegessé ezt az összeállítást. Külön figyelemreméltó a felettébb kényelmes és praktikus kárpitos pad, mely több variációban is megrendelhető: háttámlával vagy anélkül, emellett ülőke, sarokpad is gazdagítja a kínálatot.

NewYork

A modern olasz bútorkínálat egyik remeke csodálható meg ezen a képen: a neves designerek egyedi, formatervezett, magas fényű asztallábat álmodtak az üveglap alá, ami hasonlóan könnyed hatást kelt, mint maga az üveg.

WAVE2

A le-föl hullámzó asztalláb szemből is megcsodálható, méghozzá fekete változatban, ami talán markánsabb, erőteljesebb, mint a fehér. A kényelmes, elegáns ívű székek nagyszerűen illenek a modern vonalú asztalhoz.

WAVE1

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít