Keresés

Különleges lakás, csodálatos tetőterasszal

Ha hiányzik egy szuper tetőterasz ötlet akkor nézd végig ennek a lakásnak a képeit. 🙂 Ez az otthon ugyanis egy igazi kis ékszerdoboz, amit imádni fogsz, de várj, amíg meglátod, milyen szuper tetőterasz tartozik hozzá!

Vannak olyan otthonok, amelyek már első pillantásra elbűvölnek

Aztán ahogy a lakók bemutatják, szobáról szobára haladva úgy érzed, egyre jobban tetszik a lakás. És amikor már azt gondolod, teljesen beleszerettél, jön egy utolsó részlet, ami felteszi az egész élményre a koronát, és amitől leesik az állad.

Történt már ilyen veled? Akár igen, akár nem, most mindenképp gyere velünk egy képzeletbeli lakásbejárásra – mutatunk egy gyönyörű kis ékszerdobozt, ami elrabolja a szíved, a tetőteraszától pedig egyszerűen leesik majd az állad. De ezt direkt a végére hagyjuk! 😉

Skandináv és eklektikus

A skandináv stílus önmagában is népszerű és szerethető, de ennek a kis stockholmi lakásnak a tulajdonosai úgy döntöttek, szeretnék még inkább a saját elképzeléseikre formálni, egyedibbé, barátságosabbá tenni az otthonukat, ezért kevertek a skandinávba egy kis eklektikus stílust is.

Ehhez jó alapot adott nekik a lakás, ugyanis néhány régi dolognak a megtartásával és felújításával meg is volt pár olyan részlet, amelyek tökéletesen passzoltak az elképzeléseikhez. Ilyen például az előszobában lévő régi kályha.

A lakás egyébként tele van egyedi megoldásokkal, nézd csak ezeket az újságtartókat!

 

A lakók nemcsak a divatot, hanem a természetet is szeretik, erről árulkodik a rengeteg növény, és a természetközeliséget erősítő faburkolatok, rattan bútorok és a nappaliban lévő hangsúlyos festmény is.

 

Szuper ötlet!

A hálószobába a nyugalmat a pasztellszínek is segítenek bevonzani, a csillár és a dekoráció viszont tesz róla, hogy ez a helyiség se ismerje az unalmat! 

A nadrágtartó külön figyelmet érdemel, szerintünk szuper ötlet!

Letisztultság és elegancia

A konyhában letisztultság és praktikum uralkodik, amit a kis alapterület is megkövetel.

Az előszobában a rend eleganciával párosul, amit a tükör, az alatta álló asztalka, a dekorelemek és a drága dizájnertáskák is fokoznak. 

A fürdőszobában a minőségi burkolatok mellett az aranyozott részletek is luxusérzetet keltenek, a régi asztalkából kialakított mosdószekrény és a kerámia mosdókagyló pedig tetszetős egyedi megoldásként dobja fel a helyiséget.

Csodálatos tetőterasz ötlet

Ha azt hiszed, ennél már nem jöhet be neked jobban ez a lakás, akkor nézd csak meg a tetőteraszt. Jó néhány lépcsőn vezet fel az út, de nagyon megéri, mert nemcsak egy zöld és virágzó növényekkel teli kis oázisban találhatod magad, ahol élmény eltölteni egy nyári estét barátokkal vagy akár egyedül is, hanem lélegzetelállító panoráma is vár Stockholm óvárosára.

Szöveg: Balogh Mia
Forrás: decordemon.blogspot.com

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!