KUBIO kukatárolók – mi sem egyszerűbb

A KUBIO kukatároló rendszer egy hiánypótló ötlet arra, hogy hogyan tároljuk, illetve rejtsük el a szemetest a szemünk elől. Az Innobet Kft. azzal a céllal fejlesztette ki kukatárolóit, hogy forradalmasítsa az eddigi tárolás lehetőségeit. A KUBIO kukatárolók több színben, méretben kaphatóak, s a kortárs design széles palettájához is alkalmazkodnak.

Egyszerű telepítés

A Kubio kukatárolók telepítése előregyártott jellegük miatt nagy könnyebbséget jelentenek mind új építésű ingatlanoknál, mind meglévő épületeknél.

A Kubio kukatárolók egy nagyszilárdságú, egybeöntött betonszekrényből és a nyílásba szerelt ajtókból állnak. A gyártó Innobet Kft telephelyén a tárolókat teljesen készre szerelik a megrendelő által megadott méret- és színkombinációban. Az így létrejövő termék egy kompakt, masszív, nagy tömegű „doboz”, ami a végleges helyére állítva már olyan stabil, mintha egy helyben készült épületrész volna. Emberi erővel elmozdíthatatlan, nem lehet arrébb tenni, de pl. felborítani sem.

A telepítés során viszont a szállítást végző teherautó darujával könnyedén mozgatható, pozicionálható. (A kukatároló felső részébe a daruzás megkönnyítéséhez úgynevezett emelőhüvelyeket betonoznak be, az ezekbe a menetes hüvelyekbe becsavarozott emelőhurkokkal a daru könnyedén meg tudja emelni a kukatárolót.)

Mivel a kukatárolót legtöbbször a telekhatárra, az utcához közel tervezik helyezni, hogy az ürítési napokon ne kelljen túl messzire kivinni a kukákat, így ide a szállítást végző teherautó 7-8 m-es kinyúlású darujával könnyen be lehet emelni. Az se gond, ha már van kerítés, a daru a kerítés felett át tudja emelni a Kubiot. A telepítéskor csak annyi a megrendelő feladata, hogy a teherautó megállásához, parkolásához megfelelő helyet biztosítsanak az utcán, majd meg kell mutatnia a sofőrnek a kukatároló tervezett helyét.

(Itt olvashatsz még többet a Kubio kukatárolókról)

A Kubio kukatárolót daruzásakor szinte milliméterre pontosan lehet a helyére pozícionálni

Akár több helyre is „oda lehet próbálni”, meg lehet nézni, hogy elfér-e, jól mutat-e, kényelmesen használható-e a kukatároló. Szinte egy-két perc alatt arrébb lehet tenni a daruval, így jól eldönthető, hogy melyik a legjobb elhelyezési mód. A Kubio kukatároló nincs a talajhoz hozzáerősítve, így később is, például az ingatlan felújításakor, átépítésekor egy daru segítségével meg lehet emelni, arrébb lehet tenni. Ilyen darus autók szállítják a legtöbb fajta építőanyagot az építkezésekre, pl. a téglát, cserepet, térkövet, vagy raklapos árukat is, így ezek nem számítanak különleges járműveknek, minden építőanyagkereskedő illetve építési vállalkozó ilyeneket használ.

A Kubio kukatároló elhelyezéséhez nem kell különösebb alapozás sem.

Egy stabil, teherbíró talajon is jól elhelyezhető, de egy sík, vízszintes sóder-, vagy zúzottkő ágyazat is megteszi, vagy elhelyezhető pl. beton, vagy térkőburkolatra is.

Bővebb információ: www.kubioshop.hu

Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!