Kerti parti szezON!

Amikor beköszönt a jó idő, egyértelmű, hogy az ember kikívánkozik a szabadba, otthonunk falai kitolódnak a külső térbe, főképp, ha rendelkezünk terasszal, kerttel. Egy csodás meleg napon nincs is szükségünk sok mindenre, hogy tökéletes nyári hangulatot varázsoljunk magunk köré. Hogyan lehet a dekorációnk ötletes, ugyanakkor praktikus is? Remek kerti parti dekorációk közül válogathattok, ha tovább olvastok! 🙂

Szél ellen tökéletes!

Hogy ne fújja el a terítéket a szél, választhatunk az asztalra vékony futó,- rongyszőnyeget is terítőként.

Forrás: leelahloves.de

Székgondban

Semmi baj, ha nincs annyi egyforma ülőalkalmatosságunk, ahány vendéget várunk. Keverhetjük is a székeket: egymás mellé állíthatunk kétféle vagy akár teljesen különböző variációt is.

Forrás: leelahloves.de

A legegyszerűbb a legjobb!

Ha az asztalunkra szeretnénk valami különleges dekorációt, ne gondolkozzunk semmi drága és komoly díszben, a legszebb az, ami a leginkább magától értetődő: egy befőttesüveg kerti/réti virágokkal igazán mutatós eleme lesz a terítékünknek.

Forrás: koopertins.de

El az asztaltól!

Alakítsunk ki egy üldögélő részt az asztaltól távolabb, hogy a vendégeinket ne „kössük oda” folyamatosan az asztalhoz! Szőnyegek, lámpások, párnák kellenek csupán, és meglátjuk, nem csak a gyerekeknek szerzünk örömet ezzel!

kerti parti dekorációk 4
Forrás: leelahloves.de

Megnyílt a bár!

A melegben szükségünk lesz hűsítőkre, amiket a vendégek akár maguk is elérhetnek, és kiszolgálhatják magukat: alakítsunk ki egy bárt a részükre: asztal híján két hokedlire tegyünk egy asztallapot/deszkát, amit strandszőnyeggel és lámpafüzérrel díszíthetünk. Kosarak, vödrök egyaránt megtalálják majd itt a helyüket italhűtőként, citromnak a hűsítőkhöz…

kerti parti dekorációk 2
Forrás: leelahloves.de

Nincs vele tennivaló!

Ha nem akarunk állandóan a vendégek körül sürögni-forogni, alakítsunk ki egy svédasztalt, ahová poharakat, tányérokat, evőeszközöket tehetünk, és amiből vendégeink tetszés szerint vehetnek majd.

kerti parti dekorációk - lufikkal
Forrás: atonia.site
Forrás: leelahloves.de

Ne legyen keveredés!

Sokszor gondot jelent, hogy összekeverednek a poharak, nem tudni, melyik kié volt. Ha színes matricákat ragasztunk rájuk, akkor viszont egész jól nyomon követhető, melyik poharat ki használja.

kerti parti dekorációk - pohárjelölő
Forrás: atonia.site

Témaválasztás

Mindig találjuk ki előre, mi köré csoportosítsuk a dekorációinkat: ez lehet egy nyári virág (napraforgó) vagy egy jellegzetes jármű (hajó), esetleg egy nyáreleji gyümölcs (eper).

Ha ez megvan, színvilágban és motívumokban végig ragaszkodjunk ehhez, figyeljünk az apróságokra is: szalvéta, futó, gyertyák stb.

kerti parti dekorációk - virággal 2
Forrás: koopertins.de
Scroll to Top

AJÁNDÉK 1 hetes Laptapir előfizetés!