Kerti padot kreatívan

A kerti pad régóta nagy népszerűségnek örvend, manapság a szabadon álló és a beépített variációja is rendkívül kedvelt. Egy ilyen ülőalkalmatosságot megépíthetünk magunk is, sokféle alapanyagot felhasználhatunk hozzá: választhatunk betont, kovácsoltvasat, és az igazi klasszikus, a fa is szóba kerülhet…

Egyszerűen nagyszerű

Zöldre festett támfal elemekből készült a képen látható pad, aminek az ülőfelületét a réseken átvezetett gerendákkal építették meg, és párnával vált igazán kényelmessé.

Forrás: archzine.net

Üljük körbe!

Színesre festett támfal elemeket varázsoltak paddá egy-egy tarka deszkával, amit két „bak”-ra tettek. Arra figyeljünk, hogy a padok alapját alapos munkával készítsük elő.

Forrás: archzine.net

Ágy-azz!

Egy régi ágy végét használták fel ehhez a kertben elhelyezett padhoz. Lefestették a farészt, és fehér kontúrokkal díszítették. Matrac került az ülőfelületére, és különösen praktikus a rekeszessé tett belseje, ahol fonott kosarakban tárolhatunk apróságokat.

Forrás: archzine.net

Padként végezte

A díszes ágyvéggel rendelkező fekhely láb felőli és fej felőli végét használták fel a padhoz. Átfestették az elemeit, és a fej felőli oldal lett a háttámla, az alsó vége pedig a pad két, oldalsó eleme. Egyedül a lábakon kellett arányosan kurtítani, hogy a padhoz illő legyen a magassága. Egyedi, különleges megoldást kaptunk a teraszunkra.

ELŐTTE

Forrás: archzine.net

Scroll to Top