hydrangea.jpg

Kertet - alig több mint egy hét alatt!

A budai hátsó kert eredetileg enyhén lejtős terület volt, számottevő növényzet nélkül, csupán néhány kisebb cserjével. A Prime Garden csapata cseppet sem volt könnyű helyzetben, amikor elvállalta az átalakítását: az építést megnehezítette ugyanis, hogy a kertet az utcáról csak gyalogosan, egy lépcsősoron keresztül lehetett megközelíteni…

02

A tulajdonosok elképzelése szerint egy kerti pihenőrésszel, étkező résszel és konyhával kibővített díszkertet építettek ki a szakemberek. Nehezítette a munkát, hogy minden anyagot kézben kellett lehozni és felvinni, a termőföldtől a növényekig, burkolatokig bezárólag. Az árnyékos kertet a környező fák koronáinak alakításával lehetett naposabbá tenni. Fontos volt az étkező rész árnyékolása is, melyet egy trendi és költséghatékony megoldással: egy 5x5x7 m-es napvitorlával oldottak meg.

08 jav

Fontos részlete a kertnek a pihenő rész túloldalán a növénykazettákkal tagolt vizes rész, melynek 10 nm-nyi támfalát a homokszínű támfal-elemeiből emelték. A támfalba épített vízköpők egyedi gyártású rézelemekből készültek. A medencét megerősített tófóliával szigeteltük.

06 JAV

IMG 20170817 112247 JAV

A növények egytől egyig a Garden Depot Kft.-től származnak. A burkolatok kialakításához andezit zúzottkövet és antracit térkövet használtak. S a végeredmény? Tökéletes lett, rászolgált a bizalomra, ami első perctől kezdve megvolt a tulajdonosokban a kertépítő szakemberek felé.

11

Képek, szöveg: Ertvein Andrea, Maros Krisztián, Velkei Dávid - Prime Garden

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít