hydrangea.jpg

A kényelem oázisa

Egy profi csapat bármilyen kérésnek, kívánságnak eleget tud tenni, mint ahogy ez itt is történt. Ennek a zöldfelületnek a tulajdonosai leginkább a kertészkedés lehetőségét kérték megteremteni a kertjükben, de vágyaik között szerepelt egy kerti konyha, egy szauna, valamint medence, kerti grillsütő és zuhany is.

DSC 6119

Hogy a sok funkció békésen megférjen egymás mellett, középre a Prime Garden egy nyugtató gyepfelületet tervezett, amin a kert bármely sarkából megpihenhet az ember szeme. A ház köré és a teraszra, a házzal harmonizáló szürke-fehér Semmelrock térburkolat került. Az ellenáramoltatós medence, a konyha, szauna, grill és a zuhany a kert végébe került, és gyönyörű virágágyásokkal szegélyezték valamennyit.

DSC 6156

DSC 6168

 DSC 6090

Mivel kiemelten fontos volt a kertészkedés, az oldalkertbe kiemelt ágyásokat helyeztek sok zöldséggel. A kerítés elé szőlő, kordonos gyümölcsfák kerültek, köztük több fajta a megrendelő pontos kérése szerint. Mivel nagyon fontos számukra, hogy saját termesztésből származó zöldséget, gyümölcsöt fogyasszanak, ezért a kertben több helyen találhatóak haszonnövények: paradicsom, paprika, bab, málna, bogyós gyümölcsök, rukkola, kakukkfű és egyéb fűszernövények.

 DSC 6146

 DSC 6116

A gondos elrendezésnek köszönhetően a kertben minden átlátható, és egy karnyújtásnyira van.

Fotó, szöveg: Ertvein Andrea, Maros Krisztián - Prime Garden

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít