hydrangea.jpg

Kertet a barátokért

Egy házat megtervezni, az igényeknek megfelelően kialakítani nem kis feladat. Sokszor a kertre épp ezért már nem marad energia és pénz, és éveken keresztül „mostohagyermek” marad. A Prime Garden profi csapata küldetésének tekinti, hogy a kert ugyanolyan hangsúlyos szerepet kaphasson, mint a belső tér.

Ezt tartották akkor is szem előtt, amikor egy család azzal kereste meg őket, hogy mivel gyakran tartanak baráti összejöveteleket, nagy létszámú társaság fogadására alkalmas, fiatalos teret szeretnének a házhoz illeszkedő, geometrikus kerttel.

Primegarden 01

 

Ezt a csapat az építkezés fázisában egy süllyesztett pergolával oldotta meg, amit az épület szerkezetével együtt készítettek el a kivitelezők. Ez felülről fedett, eső nem esik be. A kerítés szintén az épületen szereplő tömör falak és oszlopsorok ritmikus ismétlésével készült. A kiemelt ágyások csobogóval és sekély résszel kiegészített medence kialakítását tették lehetővé.

Primegarden 05

Primegarden 07

A megrendelő kérésére burkolt parkoló felületet, később elbontható játszóeszközt helyeztek el. A növényeket a süllyesztett térhez illesztették, így a képkeretből kinézve változatos növénykompozíciókat találunk. A járdákra az épület falán megjelenő terméskövet tervezett a csapat, a süllyesztett térre és a süllyesztett jakuzzi köré a lakóház nappalijában is megjelenő faburkolatot tették.

Primegarden 08

Szöveg: Hümpfner Erik, György Henrietta, Polereczki Hanna

Fotók: Prime Garden

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin 2018. nyári lapszámában.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít