hydrangea.jpg

Eljött a lazulás ideje!

Végre itt a jó idő, egyre több órát tölthetünk a kertünkben, gyönyörködhetünk a látványában. Tehetjük mindezt, ha előre gondoskodtunk egy olyan üldögélő-beszélgető részről, ahonnan bármikor megcsodálhatóak az ágyások, fák, virágok, növények. Ha még nem, jöjjön egy kis ötletadó!

 davidtsay com 2

A zárt kerítés mellett tökéletesen védett, intim helyre kerül a hosszú, L-alakú ülőbútor, amit magunk is elkészíthetünk, az ülőrészre tehetünk ágyra való matracot, párnákkal még kényelmesebb lesz.

crowdecor com

 

Fából „paravánt” építhetünk az ülőgarnitúránk köré, ami praktikus, mert árnyékot adva elkülöníti a beszélgetés, vendégfogadás színterét a kert többi részétől. Ha a tetejére lampionokat lógatunk, a megfelelő világítást is biztosítjuk.

homemydesign com

Játékos és látványos is egyben, a körformában elhelyezett ülőhely, amit párnákkal lágyítottak, és világítást is kapott az ily módon kialakított fülke, hogy esti órákban is élvezhető legyen.

A teljes cikk, még több képpel megtalálható a Golden Harmony magazin 2018. nyári lapszámában.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít