hydrangea.jpg

Természetbúvárrá válni - csakis játékosan!

„A magvetés, növényültetés az egyik legfontosabb feladatunk: szimbolizálja az elkövetkező időbe vetett hitünket. Jövőnk pedig csak akkor lehetséges, ha megtanulunk környezettudatosan, harmóniában élni a természettel, ezért kötelességünk a következő nemzedéknek útmutatást adni.” – vallja ezt a Prime Garden szakértő csapata.

Ez a kert a fenti állítást igazolja: a felnőttek és a gyerekek világa közti kapcsolat fontosságáról szól a kertkialakítás művészete lehetőségének felhasználásával.

2 jav

A vízelem a felnőtteknél eredő forrás, és egy vízesést követően tó módjára öleli körbe a gyerekek világát. Csillogó felületén játszadozva időzik el a napfény.

alaprajz bioto prime garden

A tó valamennyi elemét a T-Takács Nagykereskedelem üzletében szerezték be. Játszóvár és pergolás pihenőtér színesíti a szabadban eltöltött időt, köztük játékos függőhíd ível át: ezáltal összefonódik így is a felnőttek és a gyermekek világa. A faépítményeket a Prime Garden tervei alapján a Tibács Kft. valósította meg.

6 jav

IMG 1098 jav

A sövények oldalról, a pergola és a játszóvár felülről ad védelmet ennek a kertrésznek. A szebbnél szebb, különleges növényeket a New Gardennél vásárolták. A gyermekek ebben az idilli közegben játszva ismerhetik meg az élőlényeket és tanulják meg megbecsülni a természetet. Ebben segít a változatos növények között megbújó rovarhotel és madáretető, továbbá a sziklakerti és a vizes élőhely bemutatása.

IMG 1082 jav

A csemeték a homokozó melletti kis magoncok, palánták szétültetésével a kertészkedésbe is beletanulhatnak, s tudatosan ápolhatják, gondozhatják közvetlen környezetüket.

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít