hydrangea.jpg

A kert éke a konyha

Ki ne vágyna egy konyhára a szabadban, ahol tavasztól őszig kint lehet sütni-főzni, barátokat vendégül látni? Ha figyelünk arra, hogy illeszkedjen a kert hangulatához, és átgondoljuk a felszereltségét, nem szívesen mozdulunk majd el a közeléből, és itt lesz a kedvenc tartózkodási helyünk.

Minőségi anyagokból, a térbe illeszkedve épült az L-alakú pultsor, aminek a hátoldalához a vendégeket is oda lehet ültetni, így közvetlen közelről végigkísérhetik és követhetik a gasztronómiai csodák elkészültét.Kerti Konyhak epitese

A téglaalapokra helyezett kültéri konyha minden szükséges eszközzel felszerelt, a kör alakú asztalt óvó „karral” öleli a téglából emelt keret.

kerti konyha1praktiker

A hasított kőből épített „konyhaszekrény” virágokkal keretezve látványra sem utolsó, hát még az elkészült étkekkel együtt!

C Firemagic 04 outdoorkitchen grill

Ha van rá lehetőségünk, építsünk egy fedett pergolát a konyhánknak. Amennyiben egyik oldalról lezárjuk, egyrészt helyet nyerünk a pultsornak, másrészt szélvédetté tesszük kedvenc helyünket.

kerti sutes kert udvar otlet modern

A falba épített gépek hideg fémes külsejét a mediterrán sárga falak finomítják, s teszik ellenállhatatlanul hívogatóvá.

outdoor kitchen vent 1homeofficedekoration

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít