hydrangea.jpg

Medence az álmom!

Bizonyára sokan vagyunk, akik így sóhajtunk fel, mert szívesen elfogadnánk a házunk mellett egy otthoni „strandot”, ahol nyári időben kellemesen kikapcsolódhatunk, kipihenhetjük a hétköznapok fáradalmait. 

A képen látható medence az előnytelenül hosszúkás kertrészre került, ahol a puszta falak látványát hívatott lágyítani, csakúgy, mint a zöld növények. A terméskő burkolat a természetességet képviseli. 3

A kádszerűen kialakított, peremmel ellátott medence szélére a kényelmet nézve ülőpárnákat tettek, a fal felől pedig borostyánt futtattak fel oldalra, így vált kedvesen hívogatóvá a víz.

6

A keskeny telken nem volt egyszerű elhelyezni egy medencét, de a fotó tanúsága szerint ez mégis sikerült: a hatalmas üvegfelületen át a házból is megcsodálható a látványa.

5

Gyermekeink kedvence lesz a legkisebb vízfelület is, és mint látható, üldögélő rész, zuhany és kerti kiültetések is helyet kaptak itt az átgondolt tervezésnek köszönhetően.

1

Egy nagyobb terasz is otthont adhat jobb híján némi vízfelületnek. A fehér perem és hátsó fal nagyobbnak láttatja a hosszúkás medencét.

4

A terasz felől ez a függönnyel keretezett látvány tárul elénk. Mind ezen az oldalon, mind pedig a medence túlsó végén megpihenhetünk. Szépséges! 

2

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít