hydrangea.jpg

Apró kertből nagyot

A Prime Garden csapata sokféle feladattal találkozott már: az egész óriási udvar kialakításától kezdve az egész kicsi alapterületű kertekig. Ezúttal egy mindössze 170 m²-es zöldterületet kellett élhetővé tenni, amiből 30 m² terasz. Így gyakorlatilag „csupán szobákat” terveztek szabad térbe.

5

A teraszra kényelmes ülőbútorok kerültek a háziak kedvéért.  

2

Ehhez a részhez kapcsolódik egy reprezentatív, süllyesztett füves terület, intenzív évelőágyásokkal körbevéve.

3

A kert hátsó fele pedig egy pihenőhely paddal, csobogóval. A nagy cseresznyefa körül a gyermekekre gondolva árnyékos játszóterületet alakítottak ki egy kis homokozóval.

1

A kettő térrészt kockafák kötik össze, ami azért jó, mert át lehet látni rajta, mégis kellő határozottsággal választja el a különböző funkciójú tereket. A csatorna a kert hátsó feléből indul, az előbbi kettőt összekapcsolja, ami a kert hátsó feléből indul egy apró vízeséssel, és a reprezentatív terület díszmedencéjébe ömlik bele.

4

 

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít