hydrangea.jpg

Kertek legkisebb gyöngyszemei

A zöld felület – legyen az akármilyen kicsi – mindenképp nagy érték és örömforrás, főképp tavasztól őszig, amikor egyébként is szívesen töltünk több időt a szabadban. Ha van egy kis oázisunk, egész különleges élményben lehet részünk, legyen szó akár a legapróbb kertről is.

Ebben a keskeny kertben szintkülönbséggel és burkolatváltásokkal oldották meg a funkciók elkülönítését. Az étkezőrészt az üldögélővel betonút köti össze. A pihenő sarkot egy betonvályú határolja, melyet tavirózsákkal ültettek tele.

4

A gömbölyded formák által ez a kert szinte körbeölel. A sarkok lágyításával harmonikus hatást érhetünk el.

1

Ez a kert bővelkedik látványelemekben: gömbre vágott puszpángok határolják a szökőkutat, innen két irányba is továbbhaladhatunk, a jól felszerelt nyári konyhához és a vendégfogadásra is alkalmas beszélgető részhez.

5

A legkeskenyebb helyen is kialakítható egy kényelmes pad, és növényeket is tehetünk köré, legalább kaspóban.

2

Színes lampionok, párnák, fényforrások és egy kényelmes ülőbútor mutatja, hogy ez a rész a tulajdonos kedvenc tartózkodási helye.

3

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít