hydrangea.jpg

Árnyékban jobb!

Nyáron a télikertekben, teraszokon tikkasztó hőség uralkodhat. A Nap ellen ajánlatosabb ilyenkor a hűvösbe húzódnunk, illetve jó, ha módunkban áll kültérben is megfelelő árnyékolást kialakítani. Fontos olyan anyagot választani, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak. Roló, reluxa, szalagfüggöny, roletta, vitorla, – alumínium árnyékolók – óriási a választék!

Fa szerkezetű pergolával és oldalfallal szellőssé és naptól védetté tehetjük a teraszunkat. Emellett esztétikai funkciót is szánhatunk neki: azaz növényeket futtathatunk fel rá.

arnyek 8

A kültéri konyha munkafelületénél dolgozót a csipkemintaszerűen áttört vas védi. Amellett, hogy praktikus, díszíti is a nyári konyhát.

arnyek 4

Érdekes mintát rajzol a falra a bambuszra emlékeztető faárnyékoló. Védelmében jókat lehet enni-inni, beszélgetni a rusztikus deszkaasztalnál.

arnyek 3

A berácsozott fapergola összeköti a házat a kerttel, már csak színénél fogva is. A ráfuttatott növények is emelik árnyékoló értékét.

arnyek 6

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít