hydrangea.jpg

Mediterrán oázis a feltöltődéshez

A mediterráneum idilli, csupa zöld, gazdag növényzetű terét hivatott felidézni az a kert, amit a Prime Garden szakemberei alakítottak ki. A több részre felosztott telken egyformán fontos szerepet kapott a funkcionalitás és az esztétikum, ezért is válhatott ennyire tökéletesen használható élettérré a mind¬össze 250 m²-es kert, mely 3 hónap alatt készült el.

A kert több pontján is megjelenik a lépcsőzetesen haladó bontott tégla-fal, ami elkülöníti a kert egyes részeit, és a mediterrán hangulat megteremtésében van óriási szerepe.

MG 5322a

A tömör út nem halad végig a kerten, ahol nem akarták az egybefüggő zöld látványát túlságosan megbolygatni, ott vörösfenyő tipegőket helyeztek a készen vásárolt gyepszőnyegbe.

MG 5367

A házhoz tartozó korábbi medencét elbontották, s az új teljesen máshová került. Ide szintén egy sor tipegő vezeti el a fürdőzni vágyót.

MG 5336

A rengeteg évelő, puszpáng és cserje mind-mind a kert kialakításával párhuzamosan került a kertbe. A háttérben az egyetlen, korábbról meghagyott elem: a gyermekek fa játszótere áll.

MG 5306

A medence végéhez bontott téglafalat emeltek, melybe vízköpőket építettek. Ezekbe a medence vizét forgatják vissza. A vízköpők kiváló masszírozó hatását minden megmártózáskor élvezhetik a tulajdonosok.

MG 5467

A kinti élettér, éjszaka is bármikor teljes értékűen használható, a hangulatos, és egyben energiatakarékos LED lámpáknak köszönhetően.

MG 5490

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít