hydrangea.jpg

„KÚT-akodtunk”

Sok hobbikertész álmodozik egy kerti kútról, egy biztos, egy ilyen létesítménynek egyedülálló varázsa van. Az exkluzív terrakotta kutak különleges designt hordoznak, és virágzó oázissá változtatják a kertjét, egy olyan kellemes zuggá, ahová szívesen visszahúzódik majd, ahol élvezet barátokkal beszélgetni, vagy egyszerűen csak kellemes a víz csobogását hallgatni.

A medence egyik nyúlványában elhelyezett szökőkút látványában is különleges, de a víz forgatásában sem szabad elfeledkezni a fontosságáról.

1

Látványra sem utolsó: a „kőszínpadra” helyezett három, hatalmas amforába folyik a fali csap vize. Növényekkel körbefuttatva nemcsak a mi kedvenc helyünk lesz, hanem a madarak is előszeretettel keresik majd fel.

2

Gyönyörű növénypompa keretezi a kavicsokon álló nagy terrakotta edényt. A kövek, a kőfal természetes közeget teremtenek a vizes rész körül.

3

A modern, gyertyára emlékeztető hasábok szoborszerű díszítőelemek a virágbokrok között, különleges részletei a kültéri berendezésnek.

4

A virágokkal körülölelt vízi játék a vázaszerű tömbökben minden irányból megcsodálható. A növények ebben a vizes környezetben érzik a legjobban magukat.

5

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít