hydrangea.jpg

Kert a feltöltődéshez

Amikor a kerttervezők számára az a legfontosabb, hogy megrendelőjük igényeinek tökéletesen eleget tegyenek, és az általuk megvalósított zöld felület funkcionálisan és stílusában is megfeleljen az elvárásoknak, akkor a tulajdonos hátradőlhet, ott igazán nem lehet semmi gond. Pedig ennél a kertnél szembe kellett nézni jó néhány problémával…

MG 4528

A meglévő terasz keskeny volt, aránytalanul kicsi a ház tömegéhez képest, valamint funkcióját sem igazán töltötte be, mert az étkezőasztalt nem lehetett kényelmesen körbeülni. Emellett a meglévő előtető sem adott elegendő árnyékot.

MG 4525

A modern, kültéri ülőbútor időjárás-álló anyaga okán nyugodtan a szabadban hagyható. Itt üldögélve csak kapkodja a fejét az ember az elé táruló látvány tájkép-szerű szépségétől: néhány lépcsőfok, és víz veszi körül a teraszt.

MG 4494

Itt épp egy kis pihenő rész került fatetővel a kert egyik végébe. A fa jelenléte egyrészt természetességet sugall, másrészt jól illik a kert nagy attrakciójához…

MG 4474

…az egyedi vonalvezetésű kapuhoz, ami egyfajta határ a kert elülső és hátsó része között. A teraszról például csak a kör alakú nyíláson át láthatjuk a kert végét, ami így tulajdonképpen keretbe foglalja a látványt. Ezáltal sok részlet rejtve marad, izgalmassá téve a hatást, mely arra csábít, hogy körbejárjuk.

MG 4515

A terasz hátsó felére vízköpők kerültek, a víz, mikor megcsillan rajta a napfény és a csobogása mindig egyfajta varázslatos hangulatot kelt. Környezetét igazán impozánsan alakították ki a térkövekkel, és mindezt ápolt gyeppel keretezték.

MG 4521

e-max.it: your social media marketing partner

A Golden Harmony a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legújabb lakberendezési trendekért, kreatív ötletekért és a magazinnal kapcsolatos friss infókért!

A sütik segítenek nekünk hogy jobb élményben részesítsük látogatóinkat. Ha elfogadja ezt, elfogadja a tőlünk és partnereinktől érkező sütiket.
Ok Elutasít